Polaris M Holding – Mesaj de Ziua Mondială a Apei – #WorldWaterDay – 22 martie

0
769

Polaris M Holding – Mesaj de Ziua Mondială a Apei – #WorldWaterDay – 22 martie.

Cât de importantă este apa pentru casa ta și viața de familie, mijloacele de trai, practicile tale culturale, bunăstarea ta? Daca esti una dintre persoanele care au acces permanent la apa, îți propun un exercitiu de imaginație – apa curentă oprită pentru o zi, fără o avertizare prealabilă. Cum te descurci? Abia acum, cred ca poți să întelegi situația prin care trec cei care trebuie sa-și procure apa zi de zi.

Astăzi, apa se află sub amenințarea extremă a populației în creștere, a cererilor din ce în ce mai mari din agricultură și industrie și a efectelor agravante ale schimbărilor climatice.
Ce poți face tu, acum? Știu că răspunsul este: nimic! Nu vreau să fac economii de apă pentru un confort mai mic! De fapt, marii consumatori ai industriei și agriculturii trebuie să facă ceva! Este adevărat, dar poți să protejezi apa mării, a lacurilor, a râurilor, aruncând deșeurile în locuri amenajate, nu pe plajă și pe malul apelor…

Poți să reduci consumul de apă menajeră, fără să sacrifici confortul, prin metode pe care sigur le cunoști – o mașină de spălat rufe sau vase cu un consum de apă mai mic, robineți cu debit redus, să închizi bine robinetul atunci când nu e necesar ca apa să curgă și multe altele.

 

Si dacă încă nu te-am convins, află că:
Astăzi, 1 din 3 persoane trăiesc fără apă potabilă sigură.
Până în 2050, până la 5,7 miliarde de oameni ar putea locui în zone în care apa este puțină, disponibilă doar o lună pe an.
Aprovizionarea cu apă adaptată la climă și canalizarea ar putea salva viața a peste 360.000 de copii în fiecare an.
Până în 2040, cererea de apă va crește cu peste 50%.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 22.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply