Mulțumesc, Mangalia News! | Liliana Pintilie, din Țara lui Moș Crăciun

0
1007

Mulțumesc, Mangalia News! | Liliana Pintilie, din Țara lui Moș Crăciun

Liliana Pintilie: Nu există zi de la Domnul să nu fiu recunoscătoare pentru viața pe care o am. Am realizat, cu ani în urmă, că depinde de mine cu ce mă compar și nimic altceva. Dacă mă compar cu milionarii care întorc banii cu lopata și au tot ce vor (sau așa îmi inchipui eu), voi fi tristă. Dar dacă mă compar cu cei mai nefericiți ca mine, care trăiesc foamea și frigul zi de zi, atunci … eu sunt de-a dreptul binecuvântată. O binecuvântare este și că, prin intermediul Mangalia News, am primit șansa să împărtășesc cu voi gândurile mele.

Nu întâmplător am ales această dată și temă, pentru că în martie 2020 am început serialul scrierilor mele. Așadar împlinesc abia un anișor, însă când lucrurile se întamplă foarte aproape de aniversarea celor 9 ani de activitate a cotidianului Mangalia News, parcă altfel sună. Îmi dă curajul de a merge mai departe. Nici nu cred că aș putea să îmi imaginez internetul fără editorialele Mangalia News. Prin intermediul domnului profesor Traian Lupu, Mangalia News a devenit biletul de călătorie pentru evadarea din cotidian. Cultură, sport, istorie sau geografie, actualizări de ultimă oră și câte și mai câte nu găsesc în publicațiile dumnealui.

Dl. Traian Lupu face parte din categoria “One man show”, iar colaboarea cu dumnealui mă onorează. Îi mulțumesc pentru că a avut răbdare și m-a bătut la cap să scriu. Îi mulțumesc pentru că mi-a acordat votul de încredere și susținere în acest demers. Îi mulțumesc pentru că m-a primit întotdeauna cu brațele deschise și în casa dânsului m-am simțit mereu “acasă”, în cei peste 20 de ani de când ne cunoaștem. Îi mulțumesc pentru familia sa frumoasă, care m-a întâmpinat mereu cu bucurie, chiar și după absențe îndelungate.

Ar fi multe de spus, căci recunoștinta este parte vie din viața mea, dar o să mă rezum la doar câteva cuvinte: Mulțumesc pentru tot ceea ce viața mi-a dat. Mulțumesc pentru tot ceea ce viața mi-a luat. Mulțumesc pentru tot ceea ce viața mi-a lăsat. Mi-a dat șansa să cunosc oameni frumoși, mi-a luat privilegiul de a fi fizic alături de ei, dar am descoperit astfel alții la fel de frumoși, și nu în ultimul rând, m-a binecuvântat cu un internet prin intermediul căruia astăzi pot spune: MULȚUMESC.

Mangalia News: Cel mai frumos Mărțișor, primit din apropiere de Polul Nord! Îți mulțumim, Lilișor, pentru că ești minunată, draga noastră, și-ți spunem asta, chiar cu riscul de a ne repeta, pentru că MERIȚI! Cel mai frumos mesaj primit la această aniversare mult muncită! NOUĂ ANI de zile și de nopți, multe dintre ele albe, ca și cele de la Polul Nord…, cu o echipă de ”Frumoși Nebuni ai marilor (sau mai micilor) orașe”, care mi s-au alăturat în proiectul Mangalia News… MULȚUMESC și mă înclin… A MERITAT, TOTUL!!! Semnează: Traian, MN. (De la Marea Noastră, Marea Neagră, Mangalia News)...

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din partea noastră, un modest semn de apreciere a muncii tale dedicate și pasiunii atât de frumoase – SCRISUL:

MN: Alte gânduri scrise tot atât de inspirat ca și cele de mai sus, de admirabila prietenă Liliana Pintilie, corespondenta noastră dragă din ”Nordul îndepărtat” și publicate de Mangalia News, sub genericul ”La pas, prin Țara lui Moș Crăciun”, puteți citi aicihttps://s9.ro/1b09.


Mangalia News, 01.03.2021. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply