Cum vedeți promovarea turismului din zona Dobrogei de Nord? – Campanie de succes, organizată de Consiliul Județean Tulcea

0
936

Cum vedeți promovarea turismului din zona Dobrogei de Nord? – Campanie de succes, organizată de Consiliul Județean Tulcea.

Mulțumim tuturor #tulcenilor care au venit alături de Consiliul Județean în eforturile depuse pentru promovarea corectă și coerentă a turismului din zona Dobrogei de Nord și și-au exprimat părerea în cadrul #campaniei „Cum vedeți promovarea județului Tulcea?“.

Câteva sute de persoane au răspuns întrebărilor adresate prin chestionarul propus de Consiliul Județean Tulcea și au explicat care sunt principalele oportunități, dar și principalele amenințări pentru turismul nord-dobrogean.

Cum au răspuns tulcenii

Cei mai mulți respondenți au spus că #DeltaDunării este principala destinație în județul Tulcea (68%) și, implicit, plimbările cu barca, birdwatching sunt cele mai interesante activități pentru petrecerea timpului liber în Tulcea (69%). De asemenea, tulcenii spun că acvariul este principalul obiectiv recomandat unui prieten (67%).

Internetul (61%) este principala sursă de informare în materie de turism, iar asistența turistică (40%) este elementul ce ar trebui îmbunătățit la capitolul servicii în acest domeniu, îmbunătățirea #infrastructurii (59%) fiind primul pas pe care tulcenii în văd în dezvoltarea turismului local.

Accesul îngreunat (46%) este cea mai mare problemă pentru turismul din județul Tulcea, iar transportul pe apă ar trebui îmbunătățit pe viitor (spun 40% dintre tulceni).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cei mai mulți tulceni (42%) spun că o metodă corectă de a atrage turiști în acest colț al țării este organizarea unor #evenimente cu impact major care să aducă Tulcea în prim plan (la nivel național și internațional).

Aceste opinii exprimate de tulceni vor fi integrate, pe termen mediu și lung, în campaniile de promovare a #destinației turistice „Delta Dunării și Dobrogea de Nord“.


Mangalia News, 01.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply