Cum să ne ferim de viroze în această perioadă cu fluctuații mari de temperatură – Sfatul medicului

0
960

Cum să ne ferim de viroze în această perioadă cu fluctuații mari de temperatură – Sfatul medicului.

In primul rând, e important să știm sigur că nu este o infecție cu COVID 19. Anunțăm medicul de familie, ne testăm și ne izolăm la domiciliu, până știm rezultatul testului. Încercăm să-i protejăm și pe cei alături de care locuim, în măsura in care se poate acest lucru. Pentru ca un organism să poate rezista la infecțiile respiratorii, este de preferat să consumăm fructe care conțin multă vitamina C (citrice), multe legume și fructe proaspete. Să aerisim foarte bine locuințele, spațiile de lucru. Să purtăm masca, nu ca pe o obligație, ci ca pe un gest de măsură civică.

Îmbrăcămintea să fie adecvată sezonului rece, să evităm pe cât posibil locurile aglomerate și nu în cele din urmă, să ne vaccinăm. Vaccinarea anti COVID este necesară, nu obligatorie. Pentru mulți dintre noi reprezintă prima speranță că ne vom întoarce la viețile noastre, așa cum le-am lăsat înainte de pandemie. Ne întoarcem la normalitate. Cu pași mici, dar nu e imposibil. Sfatul meu este să vă vaccinați pentru voi, pentru cei din jurul vostru, pentru planeta care a obosit de atâta suferință.

Să aveți un sfârșit de săptămână așa cum vi-l doriți și să vă protejați împotriva infecțiilor respiratorii. Sănătatea ta este cea mai importantă!

Dr. Elena-Mădălina Mirea.


Mangalia News, 21.02.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply