O țară ca afară, cu Mihai Lehene! La Arca TV, spectacolul excelenței românești continuă [VIDEO]

0
1039

Spectacolul excelenței românești continuă, la Arca TV!

Vrem o țară ca afară? Vă invităm să-i urmăriți pe românii care vor fi invitați într-o emisiune-eveniment, moderată de Mihai Lehene, președintele RUF – Romanian United Fund și de la care, cu siguranță, toți avem de învățat!

“O țară ca afară” debutează cu Alin Ușeriu și proiectele pe care le desfășoară în România. Tășuleasa Social și Via Transilvanica sunt un exemplu pentru toate asociațiile sau fundațiile non profit sau cele implicate în dezvoltare de proiecte, inițiative umanitare sau sociale. Cum poate diaspora să ajute România? Așa cum spune Alin în emisiune, cel mai mare păcat pe care poți să îl faci este să nu faci!

O poveste de succes a românilor, indiferent unde sunt pe glob, o poveste care, sperăm, va inspira și va reuși să devină un exemplu de colaborare și parteneriat între românii de pretutindeni!

Nu lipsi de la O țară ca afară, o emisiune prezentată de Mihai Lehene, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, ora României!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim realizatorului Lucian Blaga! Mangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 19.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply