Cântece din Țara Moților, cu Paula Hriscu | Spectacolul extraordinar “Nu-i bai că-s micuță” [VIDEO]

0
2793

Cântece din Țara Moților, cu Paula Hriscu.

Paula Hriscu – Mă cheamă cucu-n pădure:

Paula Hriscu – Cat traiesti in asta lume, omule!

SPECTACOLUL EXTRAORDINAR “Nu-i bai că-s micuță”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In primul rand, vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a inzestrat cu darul de a canta si doamnei profesor Maria Simion, care m-a invatat cum sa-mi folosesc acest talent minunat. In acelasi timp vreau sa le multumesc tuturor artistilor care au fost alaturi de mine la acest spectacol: -Nicolae Furdui Iancu -Marius Ciprian Pop -Ionut Fulea -Aurel Tamas -Bogdan Toma -Niculina Stoican -Liliana Laichici -Stana Stepanescu -Maria Mihali -Grupul Iza -Grupul vocal Cupru Min Abrud -orchestra “Ceterasii de la Cluj” condusa de maestrul Ovidiu Mate. Ei sunt artisti pe care i-am stimat,ii stimez,i-am placut si i-am dorit sa cante alaturi de mine. Acesti artisti minunati m-au sustinut pentru simplitatea si autenticitatea cantecelor mele, a zonei pe care o reprezint prin portul popular, a vocii mele care transmite multa caldura. Ii multumesc doamnei profesor doctor etnomuzicolog Elise Stan, care a vorbit atat de frumos si sincer despre mine si despre cantecele mele, multumesc doamnei Iuliana Tudor care prin prezenta ei a dat o nota de eleganta acestui spectacol. Multumesc domnilor profesori: -Gavrila Danciu si Kalman Urszui pentru muzica -Alexandru Filip -maestru de sunet.

Multumesc, domnului profesor Aurel Bodiu si doamnei Anuta Maria pentru ca m-au ajutat la textele cantecelor. Multumesc celor care au avut grija ca acest spectacol sa iasa impecabil: -PRODUCATOR-Nicoleta Ionita -ECHIPA TEHNICA-Sens Music -VLAD CONSTANDOI -ECHIPA FILMARE-Oleg si Ina Butnaru -Vasile Soporan.

Ii multumesc din suflet partenerului meu de viata Adrian Ciura, care a facut tot posibilul ca acest spectacol sa fie o reusita. Acest spectacol a fost plin de emotii constructive si energii pozitive care pe mine m-au ajutat sa fac fata provocarilor de pe scena. A fost un spectacol dinamic, cu multe cantece cunoscute publicului care a reactionat pozitiv, creand o armonie intre artisti si public. Timp de 4 ore, artisti si public, au cantat, au aplaudat si nimeni nu mai dorea sa plece acasa. A fost un moment dificil pentru mine in acest spectacol, pentru ca emotiile ma copleseau fiind artist si gazda in acelasi timp. Punctul culminant si surpriza serii pentru mine a fost atunci cand domnul Ionut Fulea mi-a dedicat unul din cantecele mele preferate “Marie, Marie”, iar emotia a crescut, in momentul in care din priviri am fost de acord sa raspund la duet, lucru pe care publicul din sala l-a primit cu multe aplauze. Urmeaza sa lucrez la urmatorul album, am idei pentru cateva cantece si in acelasi timp daca ne ajuta bunul Dumnezeu ne gandim sa organizam spectacolul si in alte orase ale tarii prin HPA MUSIC. Pana atunci, va doresc vizionare placuta si tot binele din lume.

Vă invităm să vizionați și Colindul “Ne-o trimis mama la capre”, cu tenorul Bogdan Mihai și Paula Hriscu [VIDEO]

MN: Vă invităm să vizionați și celelalte postări cu admirabila interpretă din Țara Moților, Paula Hriscu și prietenii ei.


Mangalia News, 26.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply