Radu Cristian: Stadiul proiectelor europene pentru viitorul exercițiu financiar european 2021-2027 | Sunt convins că un Guvern format în jurul Partidului National Liberal va continua să sprijine proiectele de dezvoltare a Mangaliei

0
1079

Primarul Radu Cristian declară pe pagina sa de Facebook:

“În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru că, prin votul exprimat duminică, ne-ați acordat încrederea dumneavoastră. Sunt convins că un Guvern format în jurul Partidului National Liberal va continua să sprijine proiectele de dezvoltare a Mangaliei.

Astăzi, m-am întâlnit cu colegii din Primăria Mangalia să discutăm despre stadiul proiectelor europene pe care le pregătim pentru viitorul exercițiu financiar european 2021-2027. Am început, încă de anul trecut, să lucrăm la documentația necesară pentru că experiența proiectelor anterioare ne-a arătat că este un proces de durată. De exemplu, proiectul de modernizare a stațiunii Saturn a fost inițiat încă din 2016 și abia acum ne apropiem de finalizarea lucrărilor.

Dorim ca, în următorul exercițiu financiar să reabilităm celelalte stațiuni turistice care aparțin de UAT Mangalia, dar și să dezvoltăm infrastructura rutieră și spațiul verde din oraș. În același timp, urmărim atent stadiul proiectelor deja contractate, dar și calitatea lucrărilor. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”


Mangalia News, 09.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply