Valentin Tănase: Atâta timp când putem păstra în suflet o parte din copilărie, nu am îmbătrânit încă!

0
2163

Valentin Tanase: ”Ne amintim cu toții de basmele copilăriei, populate cu prinți, prințese, zmei, balauri și vrăjitoare, dar în care, spre deosebire de viața reală, totul se termina întotdeauna cu bine. Peste ani am avut ocazia să ilustrez multe dintre aceste povești. Pe lângă plăcerea de a desena, a fost si o reîntoarcere în timp, în acei ani lipsiți de griji, când totul părea posibil, iar visele aveau șanse reale de a se transforma în realitate. Cred că atâta timp când putem păstra în suflet o parte din copilărie, nu am îmbătrânit încă!”


COMENTARII (Fb):

Mihail Țăpârlea: Excepțională reprezentare plastică a basmelor ce ne-au încântat copilăria și au contribuit la pregătirea noastră pentru viața de adulți. Multe asemenea reprezentări au ilustrat zeci de lucrări ce au fost editate….

Baitanu Lidia. Vaaai…imi amintesc cu drag! Minunate! Ne-ati bucurat copilaria! Poate unul din specialiștii de azi în animație și care și-au petrecut copilăria cu aceste imagini didactice, capodopere ale literaturii române pentru copii, vor realiza niște filmulețe animate… Numai bine!

Mihai Catruna: Toate incantatoare… acestea vor ramane… nu stiu cine va mai face asa ceva pt ca basmele devin amintire, iar ideea de frumos, curaj, drepate si onoare cu atat mai putin azi mai exista… raman etalon si marca unui artist indragostit de povesti si de istorie, iar Istoria este cea mai frumoasa poveste…, deci 10+, Maestre!

Elena Cesar Von Sachse: Cind vad aceste COPERTI de povesti, mi se inmoaie inima si retraiesc poveste prin aceste minunate capodopere…Cita fantezie, culoare, miscare, portrete, interioare si ambianta fantastica putem admira in aceste minunate lucrari ale minunatului nostru pictor VALENTIN TANASE. E genul de reprezentari in care orice fiinta poate sa viseze, sa se bucure. Cu pretuire si drag.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Admirabilele lucrări ale artistului plastic Valentin Tănase, publicate de cotidianul online Mangalia News pot fi vizualizate AICI.


Mangalia News, 24.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply