Arca TV: Marea Resetare, propusă de Forumul Economic Mondial, Era Post-Covid, Internet of Things și automatizarea vor duce la Revoluția Industrială 4.0. Ce înseamnă toate acestea pentru omul de rând? Aflați în MATRICEA, episodul 16

0
1334

Arca TV: Marea Resetare, propusă de Forumul Economic Mondial, Era Post-Covid, Internet of Things și automatizarea vor duce la Revoluția Industrială 4.0. Ce înseamnă toate acestea pentru omul de rând?

Progresele tehnologice și medicale sunt menite să ne facă viața mai bună. Rapiditatea cu care tehnologiile evoluează este extraordinară, dar totul se întâmplă cu un scop și cu multe sacrificii. Va fi lumea la fel?

În 2016, doi medici universitari de la Oxford University au ajuns la concluzia că până la 86% din locurile de muncă în restaurante, 75% din locurile de vânzare cu amănuntul și 59% din locurile de divertisment ar putea fi automatizate. Ne putem adapta, trebuie să regândim locul și rolul nostru și al copiilor noștrii în societate?

Despre zei falși, sistemul financiar, despre ipocrizia declarațiilor unor oameni care susțin o agendă care în cele din urmă adâncește prăpastia între bogați și săraci și elimină clasa de mijloc.

Soluția poate fi în fiecare dintre noi. Despre căutarea personală, observarea realității, încercarea înțelegerii informațiilor primite, asocierea cu oameni cu care rezonăm, păstrarea reperelor fundamentale și păstrarea identității spirituale în Matricea, episodul 16, sâmbătă, 20 septembrie, la ora 19.00, ora României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/34S9tTh.


Mangalia News, 19.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply