Mangalia News, pe primele pagini ale UZPR, AJRP, agențiilor de presă și ziarelor partenere

0
940

Mangalia News, pe primele pagini ale agențiilor de presă, revistelor și ziarelor partenere!

UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA (UZPR):


Agenția de presă AȘII ROMÂNI:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Agenţia de presă Aşii Români, este una dintre cele mai importante agenţii de presă din lume, având un impact profund asupra românilor de pretutindeni, fiind una din cele două agenții de presă care se adresează în mod exclusiv românilor din Diaspora. Acest lucru este demonstrat de multitudinea informaţiilor pe care agenţia le furnizează cititorilor din mediul online zi de zi. Nu trebuie omis faptul că politica internă a Agenției de Presă este una foarte optimistă și pozitivistă. Prin acest mod, știrile care sunt urcate în pagina agenției sunt în proporție de peste 95% știri pozitive, care să promoveze românii de pretutindeni și România.

Pe parcursul anilor, Agenția a dat dovadă de seriozitate, prin calitatea știrilor pe care le prezintă, dar și de o credibilitate crescută, datorită informațiilor de primă clasă și a faptului că la noi bârfele mondene nu își găsesc spațiu. În ajutor, românilor din diaspora le vine si ziarul în limba română „Vocea TA”. Publicația VOCEA TA a fost înfiinţată în data de 15 decembrie 2010.

Sediul se află la Nürnberg – Germania, având de la data inaugurării un tiraj de 5.000 de exemplare. Ziarul VOCEA TA are un grad de accesibilitate foarte mare în cele șase țări (Belgia, Austria, Elvetia, Germania, Franta si Olanda), fiind distribuit prin firma ATLASSIB, la toate sediile din țările mai sus enumerate, dar și la sediul Institutelor Culturale, Ambasade, Consulate, Asociații, Magazine cu specific românesc, Biserici etc. De asemenea, o mare parte din tirajul ziarului merge la cititori, prin abonamente.

Agentia Așii Români împlinește 12 ani, pe data de 15 ianuarie 2021.

Pe Facebook, Agenția de presă Așii Români, este aici: AgentiadepresaAsiiromani.

ASOCIAȚIA JURNALIȘTILOR ROMÂNI DE PRETUTINDENI (AJRP):


MN: Le mulțumim colegilor din țară și de peste hotare, pentru aprecierile deosebit de onorante. Ținem aproape! Mangalia News este AICI.


Mangalia News, 12.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply