LUCRURI DE BINE – Cele mai noi știri despre ROMÂNII DE ELITĂ

0
979

Cele mai noi știri despre românii de elită.

A fost o vară ciudată. Mulți dintre noi am lucrat de acasă, ne-am bucurat cu măsură de concedii, am privit evenimentele cu îngrijorare sau scepticism. Au curs tone de URL-uri despre pandemie, decizii la nivel înalt, campanie electorală sau clanuri de interlopi. Despre lucruri de bine, ca de obicei, mai rar spre deloc…

A venit momentul să ne reintrăm în rol și să vă încărcăm cu energie pozitivă, pentru că avem nevoie mai mult decât oricând de așa ceva! Împreună cu colegii mei, am pus pe hârtie cam tot ce ni s-a părut mai interesant despre românii noștri de elită – o sinteză a știrilor pozitive din această vară.

Concluzia? România se mișcă, în ciuda vremurilor mai puțin prielnice. Ca de obicei, sperăm să vă bucurați, să vă lăsați inspirați de cele ce urmează:

Cum să îi mobilizezi pe cei din jur, chiar și pe timp de pandemie

Alături de comunitatea LaPrimulBebe, Atena Boca a coordonat primul proiect de renovare a unei secții de pediatrie din România, exclusiv din donațiile unor mame obișnuite. După cum propriul său articol ne spune, 10.072 de mame din grupurile de Facebook LaPrimulBebe au strâns vreme de șase zile, în campania umanitară #VremOm, 273.000 de euro și au renovat integral, în numai 10 luni, secția de pediatrie a spitalului municipal Moreni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Noi, mamele comunității LaPrimulBebe, am ales să ne implicăm, am ales să nu mai așteptăm și am ales să punem umărul, chiar dacă asta nu era treaba noastră. (Atena Boca)

Tot în aceeași notă, Anamaria Popa a atras noi fonduri pentru renovarea secției de neonatologie, a secției Pediatrie II, dar și pentru asfaltarea curții Spitalului Matern Arad. Recent, munca sa a fost recunoscută printr-o diplomă de excelență oferită de Raed Arafat, pentru sprijinul acordat județului Arad în lupta împotriva COVID-19.

La fel de impresionant este și efortul zilnic depus de Marius Simionică pentru întrajutorarea celor sărmani. #CasaNr3 și #CasaNr4 spun povestea întreagă: el, cu mâna lui, a pus în valoare donațiile a peste 5.000 suflete, pentru ca două familii nevoiașe să aibă un acoperiș deasupra capului, un trai normal într-o locuință decentă. 

Vă invităm să citiți continuarea în elitaromaniei.ro

Să avem cu toții o toamnă liniștită!



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply