MANGALIA, ORAȘ – TEZAUR ROMÂNESC! Mesaje muzicale primite de la compozitorul Constantin Nesterenco din Soroca, Republica Moldova, pentru locuitorii Mangaliei [AUDIO/VIDEO]

0
2673

MANGALIA, ORAȘ – TEZAUR ROMÂNESC! – Mesaje muzicale primite de la compozitorul Constantin Nesterenco din Soroca, Republica Moldova, pentru locuitorii Mangaliei. (Exclusivitate Mangalia News).

”Mult stimați colaboratori ai redacției Mangalia News!
Cu acest mesaj, vi se adresează subsemnatul, Constantin Nesterenco.
De la bun început, vreau să mă scuzați pentru deranj. Doresc să Vă transmit ultimele două piese muzicale ale mele. Cred că așa a dorit Bunul Dumnezeu, ca prin intermediul meu să apară niște piese muzicale, fiind  autorul textelor și a muzicii, iar pe unele le și interpretez. Din  toate aceste piese, au fost doar două interpretate la TV din Chișinău, câteva –  la Uniunea Scriitorilor din București, la Biblioteca din Suceava și la Consiliul Județean  Buzău. Tematica lor este  variată. Anterior, mai multe piese le-am trimis la Direcția Cultură și Sport Mangalia, Conducerii Mangaliei, pentru a fi audiate, dar nu sunt sigur că au ajuns…
Atașez două piese muzicale ce sunt dedicate locuitorilor Mangaliei. Sper să Vă placă. Vă rog din suflet, dacă aveți posibilitate, să le transmiteți aceste piese locuitorilor Mangaliei. Încă odată mă scuzați pentru deranj”.
Mangalia – Oraș tezaur românesc, Muzica C. Nesterenco, Text și interpretare C.Nesterenco, Ana-Maria Halupneac:

 

”Twist pe mare” – Interpretare Ana-Maria Halupneac, Muzică și text: Constantin Nesterenco:
”Să Vă păzească și să Vă ocrotească Bunul Dumnezeu, pe Dumneavoastră și pe toți cei dragi și scumpi! Succese mari să aveți!
Cu un deosebit respect,
Constantin Nesterenco, cetățean al României, doctor conferențiar, Cetățean de Onoare al Sorocii, veteran al lichidării avariei de la Cernobîl, director la IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca, grad Managerial Superior, locotenent colonel în rezervă, Cavaler al Ordinului Gloria Muncii, Municipiul Soroca, Republica Moldova, 05.09.2020”.
Mangalia News: Cu multă dragoste și profund respect, vă mulțumim pentru gândurile bune și darurile muzicale alese ce ni le-ați oferit, stimate Maestre Constantin Nesterenco. Îi mulțumim, de asemenea, frumoasei Ana Maria Halupneac!

Și, pentru că nimic nu e întâmplător, la fel ca și inspirația muzicală minunată care v-a venit de la Cel de Sus, vă invităm la Mangalia, pe Dumneavoastră și pe distinsa și talentata poetă și interpretă Ana-Maria Halupneac, alături de prietenii și prietenele noastre dragi de la Volovița, raionul Soroca, care sunt înfrățiți cu Școala Gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia, să ne bucurăm împreună de Muzica și Poezia fraternă. Vă îmbrățișăm și Vă iubim! Doamne ajută.

Constantin Nesterenco: ”Bună ziua, din Soroca, cetatea medievală a lui Ștefan cel Mare! Cu un sentiment de profundă recunoștință, Vă mulțumim pentru receptivitate și sensibilitate, în raport cu creația noastră artistică. Vă mulțumim pentru invitație și o acceptăm cu mare drag”. Cu considerațiune, C. Nesterenco, Ana Maria Halupneac.
Ana Maria: ”Mulțumim pentru invitație și o acceptăm cu mare drag! Arta este cea care ne unește, iar inspirația izvorăște din adâncul sufletului!”
MN  Vă invităm să citiți și articolul dedicat: Pentru Ana Maria Halupneac, de Ziua ei: LA MULTI ANI, cu drag, de la Marea cea Mare! | Gânduri alese, pentru respectabilii săi dascăli!

Mangalia News, 06.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply