Crimă la Mangalia! Opt ani de închisoare și daune de aproape un sfert de milion de euro

0
10003

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Crimă la Mangalia! Opt ani de închisoare și daune de aproape un sfert de milion de euro!

Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 26 noiembrie. Inculpatul este acuzat că, în data de 19 august 2019, după un botez, în timp ce se afla în curtea unui imobil, pe fondul unui conflict preexistent, a tras un foc de armă (armă letală, supusă autorizării Beretta calibru 12, deținută ilegal) în direcția unui bărbat. Conform magistraților, un grup de aproximativ 25 de alice a lovit victima pe traiectorie directă în zona șoldului stâng și cauzând decesul acesteia.

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au stabilit primul termen în apelul dosarului (6076/118/2019) în care Florin B., un bărbat, din municipiul Mangalia, a fost condamnat în primă instanță, de Tribunalul Constanța, la opt ani şi zece luni pentru comiterea infracţiunii de omor, loviri sau alte violenţe, deţinere de arme letale fără drept și uz de armă letală fără drept. De asemenea, tot în primă instanță, magistrații au decis acordarea sumei de aproximativ 220.000 de euro cu titlul de daune morale.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost contestată la Curtea de Apel. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 26 noiembrie.
 
În echizitoriul nr.122/P/2019 emis la data de 10 octombrie 2019 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța se arată că inculpatul este acuzat că, în data de 19 august 2019, în jurul orelor 12.30, după un botez, în timp ce se afla în curtea unui imobil, pe fondul unui conflict preexistent, a tras un foc de armă (armă letală, supusă autorizării Beretta calibru 12, deținută ilegal) în direcția unui bărbat, aflat de asemenea în curtea imobilului menționat.

Date din anchetă 

Conform magistraților, un grup de aproximativ 25 de alice a lovit victima pe traiectorie directă în zona șoldului stâng și cauzând decesul acesteia.
 
Procurorii au mai reținut că, după executarea primului foc de armă, în condițiile expuse anterior, ca urmare a încercării unor cetățeni de a-l deposeda de armă, inculpatul a tras un al doilea foc, o parte din alicele conținute de cartuș, lovindu-i prin ricoșeu (din pavelele de ciment) pe doi bărbați, care au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.


 Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply