Marcel Ciolacu, ales la primul video-congres. Cine face parte din actuala conducere a PSD

0
793

Social democrații și-au ales sâmbătă conducerea în cadrul unui Congres extraordinar care a fost organizat, pentru prima dată, prin video-conferință. Din cauza pandemiei de coronavirus, noua conducere a PSD a fost aleasă de cei peste 1.500 de delegați printr-un vot desfășurat în 38 de locații din țară. Discursurile au fost transmise prin sistem de video-conferință, de la Parlament, unde au fost prezenți doar câțiva lideri ai partidului. Pentru funcția de președinte al PSD au candidat Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici.

Noii lideri ai partidului au susținut declarații de presă, la sfârșitul Congresului. Marcel Ciolacu a spus că își va asuma personal rezultatul pe care partidul îl va obține la alegerile locale.

Eugen Teodorovici, invitat să se alăture noii conduceri

„O echipă nu înseamnă că toți gândim la fel, e normal să avem opinii divergente, important e când luăm decizii să fie respectată de toată lumea, cine nu o respectă să-și vadă de drumul lui. Îl invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe. Filmele cu lupul singuratic și Chuck Norris au trecut de mult”, a spus Marcel Ciolacu.

Continuarea, inclusiv VIDEO, pe digi24.ro/stiri



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply