Declaraţia pe propria răspundere, SCANDAL URIAŞ. Ministrul Educaţiei: “Ar trebui o adăugată o sintagmă”

0
940

Ministrul Educaţiei a declarat, joi, la TVR, că declaraţia pe propria răspundere pe care părinţii trebuie să o completeze pentru a-şi trimite copiii la şcoală în timpul epidemiei de coronavirus ar putea fi modificată, existând posibilitatea adăugării unei sintagme. Monica Anisie a afirmat că “şi părintele trebuie să-şi asume, alături de şcoală şi de autorităţile locale, această revenire la cursuri”.

Anisie a afirmat că există o îngrijorare a părinţilor care au sunat la Ministerul Educaţiei pentru a întreba despre declaraţia pe propria răspundere, pe care trebuie să o completeze.

“Această declaraţie pe care Ministerul Sănătăţii a pus-o ca parte componentă a doucmentului respectiv este necesară pentru că şi părintele trebuie să-şi asume alături de şcoală şi de autorităţile locale această revenire la cursuri. De fapt, acea declaraţie conţine nişte informaţii care sunt generale. Nu trebuie să fie tras la răspundere părintele în vreun fel dacă nu a cunoscut simptomele”, a menţionat ministrul Educaţiei.

Citiți continuarea pe romaniatv.net



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply