ACTIUNE DE DONARE DE SÂNGE – Sâmbătă, 25 iulie 2020, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta

0
831

carturesti.ro%20
farmec.ro

ACTIUNE DE DONARE DE SÂNGE – Sâmbătă, 25 iulie 2020, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta. Programul acțiunilor, până la finalul acestui an.

Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă, 25.07.2020, în intervalul orar 09:00-13:00.

Solicitarile de sange si componente sanguine ale spitalelor din judet si din Bucuresti sunt in crestere, dar numarul donatorilor se mentine in aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienti cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fara ajutorul donatorilor de sange, nu li se poate asigura acest tratament.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Cta dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrand in week-end-uri, dar fara contributia dumneavoastra, a oamenilor sanatosi dornici sa ajute donand sange, eforturile noastre nu isi ating obiectivul.

Va rugam sa nu ignorati acest mesaj si sa luati in considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sambata dumneavoastra libera, devenind donator de sange.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In paralel, se va desfasura si actiune de informare si recrutare de donatori de celule stem, cu inscriere in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem.


Mangalia News, 21.07.2020.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply