Liberalii din Mangalia vor o alianță de centru-dreapta. Ce spun PMP și USR

0
1093

Liberalii din municipiul Mangalia propun celorlalte forțe de dreapta să formeze o coaliție în vederea alegerilor locale din luna septembrie. Într-un document primit de PMP și USR Mangalia, liberalii le explică ce stă la baza acestei oferte.

„Vă propunem demararea cât mai urgentă a discuţiilor, în vederea formării unei alianţe electorale de centru-dreapta, între PNL, USR, PMP, cu un candidat unic la primărie, respectiv, cel cu şansele cele mai mari, precum şi un program electoral comun, care să cuprindă principalele obiective de dezvoltare locală, ale celor 3 formațiuni politice”, spun liberalii din Mangalia.

Mergând pe exemplul municipiului București, unde forțele de dreapta se unesc pentru a câștiga fotoliul de primar al Capitalie, PNL Mangalia susține că unul dintre principalele obiective ale dreptei din acest oraș trebuie să fie atingerea unei majorități de 2/3 în Consiliul Local.

În același document primit de PMP și USR Mangalia, liberalii le prezintă și câteva proiecte pe care ar vrea să le implementeze în perioada 2020-2024: Centura ocolitoare a municipiului Mangalia; Interzicerea construcțiilor în ariile protejate, pădurea Comorova, Parc Diana şi alte parcuri de pe teritoriul Mangaliei şi staţiunilor arondate; Extinderea spaţiilor verzi şi amenajare piste de biciclete în oraş şi staţiuni, prin continuarea implementării proiectelor cu finanţare UE; Preluarea plajelor de către administraţia publică locală; Reducerea preţului apei potabile.

Actualul primar al Mangaliei, Radu Cristian, este membru al PNL, fiind la al doilea mandat în fruntea orașului.

Ce răspund USR și PMP

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De cealaltă parte, Abdurefi Semiran, președintele USR Mangalia, a declarat pentru „Dobrogea Live” că nu a avut nicio discuție cu nici un partid politic din Mangalia. „Coalițiile de dreapta au sens doar în perspectiva înlăturării unei administrații de stânga, pesediste, lucru care nu este valabil la noi! USR-ul și membrii filialei Mangalia sunt și vor fi consecvenți principiilor pentru care au intrat în politică”.

USR Mangalia a anunțat în urmă cu mai mult timp că va avea un candidat propriu la alegerile pentru funcția de primar al municipiului. Acesta este Dumitru Paris.

Liderul PMP Mangalia, Mihai Crăciun, a declarat că astfel de chestiuni fac parte din bucătăria internă a partidelor politice și ele nu se discută public. Crăciun a mai declarat că, în momentul discuției cu reporterii Dobrogea Live, nu știe despre propunerea PNL, el fiind la un eveniment de familie.

Mihai Crăciun este anunțat încă de la începutul acestui an ca fiind candidatul PMP Mangalia pentru funcția de primar al orașului.

FOTO: Ruxandra Georgescu – Facebook / Mangalia, dragostea mea. (sursa: dobrogealive.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply