La Mangalia, o nouă serie de soldați profesioniști s-a integrat în familia Forțelor Navale, prin depunerea Jurământului militar [VIDEO]

0
1162

farmec.ro
carturesti.ro%20

Optzeci și opt de tineri și tinere au depus Jurământul militar, la Mangalia.

O nouă serie de soldați profesioniști s-a integrat, vineri, 3 iulie, în familia Forțelor Navale, prin depunerea jurământului militar.

Ceremonia s-a desfășurat la Școala de Aplicație a Forțelor Navale de la Mangalia, iar 88 de tineri și tinere au rostit într-un  glas „Jur credință patriei mele, România!”, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, după ce au  încheiat modulul instrucției de bază, pe parcursul căruia și-au format  deprinderile de militar.

La finalul ceremoniei, contraamiralul Panait i-a felicitat pe noii  recruți pentru alegerea profesiei militare și pentru depunerea  legământului de credință față de țară, spunându-le că meseria pentru care se pregătesc „nu a fost și nu va fi niciodată una ușoară; meseria  de marinar este o meserie dificilă, cu numeroase responsabilități, iar lucrul în echipă și camaraderia sunt două elemente principale ale  îndeplinirii cu succes a misiunilor încredințate”.

Pregătirea profesională a acestei noi serii de militari va continua până la sfârșitul lunii august, cu instrucția de specialitate de Marină, conform cerințelor posturilor pe care cei 88 de soldați profesioniști urmează să fie încadrați.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus,  festivitatea de la Mangalia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, iar  familiile, rudele și prietenii tinerilor soldați au fost alături de aceștia prin intermediul unei transmisii în direct, a festivității pe o rețea de socializare. (sursa: ziarulamprenta.ro).

Forțele Navale Române:

Moment unic și emoționant pentru 88 de tineri și tinere care rostesc acum jurământul de credință față de țară! Noi le urăm BUN CART ÎNAINTE! Voi?

#JurământulMilitar #ArmataRomâniei



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply