ARCA TV – DIASPORA IN DIRECT, din Statele Unite ale Americii și Canada, din Anglia și din Castellon, Spania – Duminică, 5 iulie 2020 [VIDEO]

0
980

farmec.ro
carturesti.ro%20

DIASPORA IN DIRECT – DUMINICĂ, 5 IULIE 2020.

Arca TV: Din Canada, Adrian Ardelean îl aduce în emisunea Diaspora în Direct pe Lucian Bute, pugilistul român care ne-a adus atâtea bucurii la fiecare victorie! Campionul român ne va vorbi despre implicarea lui în lumea boxului și planurile de viitor!

Maxi Nica sau El Rumanol nu este doar un rapper crescut pe străzile din Castellón de la Plana, ci una dintre cele mai cunoscute voci ale comunității românești de aici. Vine în Diaspora în direct, invitat de Maria Petrică, corespondentul Arca TV din Spania!

La mulți ani, America! Tudor Petruț ne vorbește despre Mount Rushmore și însemnătatea acestei sculpturi grandioase din Dakota de Sud pentru americani!

Claudia Guțulescu îl va prezenta pe noul coleg al Arca TV din Londra, George Alexandru Ion. Comunitatea românească din Regatul Unit va avea o voce prin Arca TV!

Din Detroit, Michigan, Mihai Mateiași vă va spune ce înseamnă pentru noi toți noua emisune Arca TV – SOS România și cum ne putem implica toți pentru o Românie prosperă!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Echipa Arca TV la Diaspora în Direct, o emisiune LIVE pe care nu trebuie să o ratezi, Duminică, 5 iulie, la ora 21.00, ora României!

Realizator: Lucian Blaga, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA.

 

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/2XCWXmq


Mangalia News, 05.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply