Claudiu Stamate, directorul Direcției Asistență Socială și Alecu Crudu, președintele filialei locale a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, în vizită la domnul Vasile Oleniuc, ultimul veteran de război al orașului Mangalia

0
1787

In fiecare an, pe data de 29 Aprilie, sărbătorim Ziua Veteranilor de Război, o zi specială și un moment de referință dedicat cinstirii și omagierii venerabililor ostași ai țării care, de-a lungul timpului, ne-au oferit lecția demnității și a patriotismului. Anul acesta, la data respectiva, ne-am aflat sub restricțiile impuse de starea de urgență. De aceea, luni, la inițiativa primarului Radu Cristian, angajații Direcției Asistență Socială, împreună cu președintele filialei locale a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, Alecu Crudu, s-au deplasat la domiciliul familiei Oleniuc, pentru a oferi o mică recompensă domnului Vasile Oleniuc, ultimul veteran de război al orașului nostru, în vârstă de 95 de ani.

Pe această cale, îi mulțumim încă o dată domnului Oleniuc, pentru contribuția sa la istoria țării noastre, pentru lecția demnității și cinstirea întregii națiuni.


Mangalia News, 19.05.2020. (sursa: Direcția Asistență Socială Mangalia).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply