UTIL! Cum obținem avizul anual pentru păstrarea ambarcațiunilor în Limanu sau Mangalia

0
1736

UTIL! Cum obținem avizul anual de păstrare al ambarcațiunilor în Limanu sau Mangalia.

Oana Sima: Ca să nu dați o sută de telefoane ca mine. 🙂 Pentru cei interesați de obținerea avizului anual pentru păstrarea ambarcațiunilor în Limanu sau Mangalia, emis de Garda de Coastă, procedura nu se mai face decât online. Mai jos este linkul unde puteți să intrați și să o declanșați (trebuie să aveți cont pe edirect.e-guvernare.ro).

Avizele se emit si se incarca pe platforma si primesti notificare pe email cand sunt gata. Apoi le poti descarca de acolo.

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 105 din 27 iunie 2001 privind frontiera de stat a României: Art. 41

Bărcile şi ambarcaţiunile înmatriculate potrivit legii, aflate în apele de frontieră şi apele maritime interioare, se păstrează în locurile stabilite de căpităniile de port sau, după caz, de autorităţile administraţiei publice locale, cu avizul şefilor sectoarelor poliţiei de frontieră, luându-se măsuri de către cei care le deţin, pentru a se preveni folosirea acestora la trecerea ilegală a frontierei de stat, la practicarea contrabandei sau la alte activităţi ilicite.

Oana Sima: Eu mi-am facut avizele in fiecare an pentru a fost un an in care n-am putut iesi pe mare fara el asa ca am pastrat obiceiul. La grupul de nave am fost saptamana trecuta si mi-au confirmat ca e necesar (eu ma dusesem sa si depun) si mi-au spus ca nu se mai depune decat online, iar dupa vreo 5 telefoane si mailuri am ajuns aici pe site.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


Mangalia News, 19.05.2020. (sursa: Oana Sima, pe Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply