Mangalia: Infracțiune de tâlhărie | Cel care i-a smuls unei fete telefonul din mână a fost reținut | Dosar penal pentru un șofer băut la volan

0
1456

Reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 11.30, polițiști ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie comisă asupra unei tinere de 20 de ani. Aceasta se afla în fața unei unități bancare din municipiul Mangalia, când o persoană necunoscută i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit.

Polițiștii aflați în patrulare au observat strigătele de ajutor și au intervenit prompt, iar persoana suspectată de comiterea faptei a fost imobilizată.

Telefonul mobil a fost recuperat și predat părții vătămate.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, din Limanu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Mangalia News, 12.05.2020. (foto: arhivă).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply