O nouă performanță, la Timișoara. Tratamentul împotriva coronavirusului, folosit în premieră de medicul Virgil Musta, dă roade. Niciun pacient care a primit noua schemă nu a mai ajuns la intubare

0
969

farmec.ro
carturesti.ro%20

TIMISOARA. O nouă reușită a medicului Virgil Musta din Timisoara. Noua schemă de medicatie folosita la Spitalul de Boli Infectioase, care include anticoagulante, antivirale si antiinflamatorii, a facut ca toti pacientii tratati in acest mod sa aiba evolutii dintre cele mai bune.

Astfel, cei care au venit la spital in timp util, chiar daca au dezvoltat forme medii sau severe ale boli, nu au mai ajuns sa fie intubati.

„Am facut o analiza sumara in care am vazut ca de aproximativ o luna, de cand dam tratatament anticoagulant precoce la pacientii nostri, nu am mai avut bolnavi care sa ajunga pe Terapie Intensiva. Toti evolueaza in forme medii sau severe ale bolii, dar nu au ajuns la intubare. Daca ei ajung in timp util la spital, sa se poata introduce corticoterapia, au sanse mai mari decat pentru cei care ajung direct pe ATI”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

Practic, noua schema de tratament este legata de procesul patogenic care intervine in boala, si care este abordat din 3 directii in care evolueaza terapia pacientului cu coronavirus.

Continuarea, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply