O companie românească din județul Tulcea produce 70.000 de măşti pe zi, dar poate face până la 500.000, în funcție de necesități

0
1198

A început producția primelor măști de protecție de uz medical din municipiul Tulcea! Compania românească Poliambalex, membră a grupului de firme Lidas, din Mineri, județul Tulcea, oferă astfel un produs necesar în perioada de pandemie.

Poliambalex a început săptămâna trecută producția primelor măști de protecție de uz medical IIR, cu o linie complet automatizată. Primele echipamente de protecție au fost deja livrate catre magazinele din judeţul Tulcea.

Producția se realizează într-un spațiu amenajat special în acest sens, iar personalul este verificat cu termo-scannere la intrarea în fabrică și este echipat corespunzător, anunţă tulceanoastra.ro. Instalarea primei linii tehnologice a avut loc înainte de sărbătorile pascale.

sursa foto: tulceanoastra.ro

Deocamdată, producția zilnică ajunge la 70.000 de măști pe zi, dar poate crește până la 500.000 de măști pe zi, în funcție de necesitățile pieței. (sursa: focuspress.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply