Teatru radiofonic pentru copii – MOTANUL ÎNCĂLȚAT, de Charles Perrault [AUDIO]

0
1631

farmec.ro
carturesti.ro%20

Teatru radiofonic pentru copii – MOTANUL ÎNCĂLȚAT, de Charles Perrault.

Pentru toți iubitorii Teatrului radiofonic, începând de astăzi, lansăm o rubrică specială, pe Mangalia News. O surpriză, pentru cei mici, dar nu numai! Cu acordul doamnei Ecaterina Cîmpean, director general și prin contribuția domnului Ion Stelian, realizator emisiuni de teatru la Radio ProDiaspora, vom pune în undă cele mai frumoase momente de Teatru radiofonic, din colecția de aur pe care dumnealui o are și care cuprinde peste 17.000 de piese înregistrate.

În distribuţia piesei MOTANUL ÎNCĂLȚAT, actori de marcă ai scenei contemporane, profesionisti de elită ai artei teatrului radiofonic pentru copii: Petre Lupu, Mihai Mălaimare, Mihai Constantin, Oana Răsuceanu, Ion Haidu, alături de Ioana Calotă, Julieta Strâmbeanu, Mircea Constantinescu, Marius Călugăriţa, Violeta Berbiuc, Cristian Simion, Ion Mărgescu. Muzica originală a spectacolului este semnată de binecunoscutul compozitor constănțean Dumitru Lupu, iar înregistrările muzicale au fost realizate de regizorul muzical Stelică Muscalu. Audiție plăcută!

În această perioadă, vom prezenta zilnic câte o poveste radiofonică pentru copii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Despre colaborarea frumoasă, de-a lungul anilor, dintre Mangalia News și Radio ProDiaspora, puteți citi mai multe AICI.


Mangalia News, 23.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply