Arca TV: Prima emisiune “Diaspora în Direct”, Duminică, 29 Martie, ora 1 PM (ora Houston-ului), ora 21, ora României [VIDEO]

0
997

Arca TV: Prima emisiune “Diaspora în Direct”, Duminică, 29 Martie, ora 1 PM (ora Houston-ului), ora 21, ora României.

Prima emisiune “Diaspora în Direct”, aici, pe pagina de Facebook a Arca TV și simultan, pe Youtube, Duminică, 29 Martie ora 1 PM (ora Houston-ului).

Ne propunem să identificăm inițiativele care pot ajuta România în momentele acestea extrem de grele pentru români. Vor fi prezenți români din Statele Unite, din Canada, Marea Britanie, Spania, Italia și Australia. Toti ne vom da mâna pentru a găsi soluții de sprijin pentru România și vă invităm să urmăriți emisiunea.

Numai împreună putem ajuta românii greu încercați de această criză, într-un sistem de sănătate precar, reprezentat însă cu cinste de medicii, asistentele și toate cadrele medicale care fac eforturi supraomenești să ajute bolnavii. Comentariile voastre de pe Facebook, în timpul emisiunii, vor putea fi văzute live și vă invităm să participați activ cu întrebări sau inițiative. Să demonstrăm că zilele acestea ne pot aduce mai aproape de concetățenii noștri, care au acum mai mult ca oricând nevoie de ajutorul nostru!

Vă mulțumim!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lucian Blaga, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA.

Mangalia News este partener media oficial al proiectului Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată AICI.


Mangalia News, Joi, 26 martie 2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply