Magdalena Iacob – Lecții online, la Școala Gimnazială “George Coșbuc” 23 August [galerie FOTO]

0
1345

Dragi colege, dragi colegi, e momentul să demonstrăm că facem această meserie din vocație! E datoria noastră să găsim soluții interactive, TIC, pentru a oferi copiilor o alternativă de a petrece un timp de calitate în propria locuință. E responsabilitatea noastră să ne continuam activitatea, chiar și in aceste condiții… și, mai ales, nu avem nicio scuza sa nu o facem! Mijloacele sunt la îndemâna!

In zilele de joi și vineri, 12 și 13 martie, cadrele didactice ale școlii noastre au identificat numeroase metode de a lucra online, au realizat grupuri pe clase, au comunicat cu părinții și elevii pentru organizarea activității, au realizat și au făcut practic lecții online.

Școala continua! Viața învinge virusul! Împreuna suntem puternici, inovativi, creativi și formam o comunitate care învață permanent!

Mulțumesc, colegilor! Mulțumesc, părinților colaborativi! Mulțumesc, minunaților copii (unii își oferă locuința și celor care nu au posibilități)!

Mulțumim Primăriei și Consiliului local al comunei 23 August, pentru sprijinul financiar privind implementarea tehnologiilor moderne in școala noastră! In săptămâna ce urmează, toate clasele gimnaziale din 23 August vor fi dotate cu table interactive… Se lucrează la montaj și calibrare in fiecare clasă! Urmează mobilier modern și alte dotări!

Mulțumim echipei Digitaliada – model de Școală a viitorului! Nu credeam că vom ajunge sa utilizam toate resursele voastre atât de curând, dar când momentul a venit, NU NE-A SURPRINS!!! Eram aici, eram pregătiți și am făcut față!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Povestea continuă!

Prof. Magdalena Iacob, martie 2020.

UPDATE: Avem Digitaliada in limba română, ca platforma! Însă utilizam și aplicațiile oferite de parteneri internaționali Kahoot, Quizziz, Socrative (i love’it!), Padlet, Mozaik3D și multe altele… Suntem inventivi și găsim soluții, pentru elevii care nu beneficiază de aceste mijloace! Nu avem pretenția că știm tot, dar învățăm împreună!

Nu vă temeți! Învățământul clasic nu dispare! Interacțiunea umană este indispensabilă! Doar ne adaptăm din mers și găsim soluții! Să nu ne mai surprindă ninsoarea, iarna și seceta, vara.

UPDATE 2: Valentina David – FOARTE UTIL! Functioneaza!
https://www.webex.com/webexremoteedu.html
Tutorial: https://cisco.box.com/s/6d5i4gby40y6gyj5cgtfawi4706mpjhf


Mangalia News, 14.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply