APEL pentru ADOPȚIE. Oameni, fiți mai buni cu animăluțele. Și ele au suflete!

0
815

”Toată ura, frustrarea, lipsurile si problemele românilor se răsfrâng asupra celor mai nefericite animale, cățeii! Ii maltratam, îi omorâm cu sadism. Nu intelegem că sterilizarea e solutia! Ajutati-ma, prieteni, sa le gasim oameni buni, iubitori, asa cum sunt si aceste suflețele triste. Pana acum ne-au inconjurat cu iubire, dragalasenie si sinceritate, dar a venit ziua cand doua doamne au hotarat ca ”gata, ajunge” si au chemat hingherii. Daca nu se gasesc adoptori, vor fi omorati. Oameni, fiti mai buni! Cand ajungi intr-un adapost, vezi privirile rugatoare, blânde, pline de tristete si tu esti pus in situatia sa decizi pe care salvezi. Toti au dreptul sa traiasca!!!” 😢😢😢😢

”Cele doua puiuțe aflate in ecarisaj la Mangalia, sunt captive de luni, 9 martie si de atunci nu mananca, nu beau apa si tremura continuu, stau cu capusoarele in pardoseala. Ajutati-ma sa le gasesc macar provizoriu, o curte, pana la adoptia definitiva. Au fost bolnavioare de parvoviroza, au invins aceasta boala cruda, dar nu au putut invinge rautatea oamenilor.

Erau atat de fericite, zburdau, se jucau in padure, faceau tumbe si cand ma vedeau, veneau fuga si imi sarutau mana. Nu pot descrie acum durerea lor si a mea. Aceste suflețele se bucurau cu toti vecinii din bloc, ele nu inteleg si nu stiu ce inseamna sa urasti”. 😢😢😢😢 (Antonela Budacu, 10 martie 2020).


Mangalia News, 11.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply