Radu Cristian: La Mangalia, în prezent nu avem niciun caz de infecție cu COVID-19, dar suntem cu toții în stare de alertă, pentru aplicarea protocoalelor sanitare, în caz de urgență

0
997

Radu Cristian: În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

Începând de astăzi, intră în vigoare închiderea școlilor și toate celelalte măsuri de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19. La Mangalia, a existat ieri o suspiciune de infecție, dar testul a ieșit negativ. Așadar, în prezent nu avem niciun caz, dar suntem cu toții în stare de alertă pentru aplicarea protocoalelor sanitare, în caz de urgență. Încă o dată, fac apel la toți cetățenii responsabili ai orașului nostru să nu distribuie informațiile false și panicarde, apărute în mediul online, în contextul epidemiei de coronavirus.

Din păcate, unii politicieni locali profită de aceasta criză umanitară, pentru a intoxica opinia publică cu știri false, menite să sperie lumea. Orice nelămurire aveți, mă puteți suna personal.

În orașul nostru, am anulat toate evenimentele publice, am închis instituțiile unde se organizau vizite pentru public și am dispus să nu se mai organizeze oborul de la sfârșit de săptămână, până la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Cei care manifestă simptomatologia specifică acestui virus să se autoizoleze și să trateze problema cu maximă seriozitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă voi ține la curent cu toate noutățile pe această temă!


Mangalia News, 11.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply