Marin Florian: Navaliștii din principalele șantiere navale din România s-au unit pentru susținerea modificării Legii 127/2019 privind sistemul unitar de pensii publice, în vederea încadrării în condiţii deosebite a anumitor locuri de muncă din sectorul constructii nave

0
1496

Marin Florian: Navaliștii din principalele șantiere navale din România s-au unit pentru susținerea modificării Legii 127/2019 privind sistemul unitar de pensii publice în vederea încadrării în condiţii deosebite a anumitor locuri de muncă din sectorul constructii nave.

Mulțumim doamnei Secretar de Stat Daniela Nicolescu, domnului Florin Spataru, domnului Mircea Toader si domnilor deputați Gabriel Petrea, Mircea Titus Dobre, Visan George-Gabriel.

Daniela Nicolescu: ”La invitația vicepreședintelui BNS, Marin Florian, am participat astăzi la “Întâlnirea navaliștilor” de la Constanța. M-am intalnit cu sindicaliștii dar și cu patronatele din această ramură industrială și am discutat despre problemele cu care se confruntă și despre posibilitatea de a găsi rezolvări.

Am încheiat ziua de astăzi cu zâmbetul pe buze. Au început să se vadă rezultatele muncii din ultima perioadă. Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Bolos, m-a ajutat, așa cum mi-a promis, cu soluții concrete și rapide pentru industria ușoară. Atât eu cât și ceilalți parteneri de dialog, respectiv, Marin Florian, vicepreședinte BNS, Constantin Ștefan, acționar Braiconf și reprezentanți ai sindicatului din Modexim, am fost mulțumiți de rezultatele întrevederii. Pentru mine va urma o lungă colaborare cu Ioan Boloș și pentru alte sectoare de activitate”.


Mangalia News, 23.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply