Ghidul Antreprenorului Începător, un ajutor pentru cei care vor să își deschidă o afacere

0
1092

Joi seară a avut loc lansarea cărții Ghidul Antreprenorului Începător, un prim ajutor pentru cei ce vor să își deschidă o afacere, sau pentru cei ce se află la început de drum într-o inițiativă antreprenorială.

Valentina Saygo, expert contabil cu peste 20 de experiență, consultant și antreprenor și Liviana Tane, fost jurnalist cu 15 ani de experință în media, storyteller și antreprenor și-au unit forțele și au creat această carte, cu scopul de a ajuta antreprenorii români în dificilele și delicatele căi ale unei afaceri aflate la început.

În compania a peste 80 de oameni de afaceri, bloggeri și jurnaliști, cele două autoare au subliniat importanța educației continue, dar și nevoia unei normalități pentru buna funcționare a unui mediu de afaceri solid și sănătos în România.

Cartea, publicată de editura The Writing Journey, beneficiază de două prefațe scrise de Mircea Căpățînă, co-fondatorul SmartBill și Adrian Dragomir, CEO termene.ro.

Multe zâmbete, glume chiar și râsete despre afaceri eșuate, facturi, case de marcat, TVA sau constrângeri legislative s-au auzit pe parcusul întregului eveniment.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ghidul Antreprenorului Începător se va lansa și în marile orase ale țării, începând cu Arad pe 21 ianuarie, Cluj pe 22 ianuarie, Timișoara pe 23, urmând Sibiu, Târgu Mureș, Iași și Brașov pe 6, 7 și respectiv 8 februarie (detalii, aici).

Ghidul se poate comanda online pe site-ul editurii thewritingjourney.ro.


Mangalia News, 13.01.2020. (Sursa: Pro TV).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply