George Niculescu, noul prefect al Constanței. Cine este și ce avere deține

0
1043

Începând de vineri, 27 decembrie, reprezentantul Guvernului în teritoriu este George Niculescu. Noul prefect al Constanței are 39 de ani, este căsătorit cu medicul cardiolog Oana Niculescu cu care are doi copii. Până la numirea sa în funcția de prefect al Constanței a fost consilier județean în cadrul CJ Constanța, din partea liberalilor. Pe plan politic a fost vicepreședinte în Biroul Politic Județean al PNL Constanța. Cum funcția de prefect nu este compatibilă cu nicio funcție politică, George Niculescu a demisionat din toate funcțiile ce le deținea în cadrul PNL și CJC.

Potrivit declarației sale de avere, George Niculescu deține, împreună cu soția sa, trei terenuri în comuna Cogealac dobândite în 2013 și 2014, cu suprafaţa totală de 5,6 Ha.

În Constanţa deţine două apartamente, unul dobândit în anul 2011, având suprafaţa de 60 mp, din care deţine 50 % cotă parte, alături de soţia sa, care deţine tot 50 de procente, şi un alt apartament dobândit în 2018, cu suprafaţa de 65 mp, din care deţin câte 50 % cotă parte, el şi soţia sa.

La capitolul bijuterii, acesta a dobândit, între 2005-2015 obiecte având valoarea estimată la 15.000 euro. În aceeaşi perioadă, a obţinut şi ceasuri valorând 20.000 euro.

Mai mult, în cugetliber.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply