Alewijnse își mărește echipa! Să participi la construcția unui vapor de ultima generație este un lucru de care poți să fii mândru!

0
1819

Alewijnse Marine Galati, membră a grupului olandez Alewijnse, este implicata in acest moment in realizarea instalatiei electrice la bordul unei nave pe care o vom vedea in cativa ani pe Discovery Channel.

Continuam sa fim implicati in proiecte interesante fiind solicitati sa realizam lucrari de instalații electrice in Santierul Naval Damen Galati, in santiere din Olanda, iar mai nou, iata, in Santierul Naval din Mangalia, santier care s-a alaturat recent Grupului Damen.

Este traditia companiei noastre de a investi permanent in calificarea fortei de munca, in special a tinerilor, dar si recalificare si reconversie, alocand energie, timp si resurse financiare.

In acest sens, ne-am autorizat ca furnizor de formare profesionala pentru calificarile de electrician naval si lacatus, am amenajat un Centru de Practica pentru formare profesionala care simuleaza conditiile de lucru de la bordul navei si am desemnat tutori profesionisti cu vasta experienta in constructia de nave si cu dorinta autentica de a-i invata meserie pe cei tineri si nu numai.

Cei interesati sa se alature echipelor noastre de electricieni si lacatusi / sudori, sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon 0752 241269, sau sa trimita un CV la adresa [email protected].

Oferta noastra se adreseaza atat celor cu experienta in domeniu, cat si celor care doresc sa-si inceapa o cariera profesionala.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In afara de un pachet salarial atractiv, oferim stabilitate, transparenta si, cel mai important, oportunitati de avansare. Oferim, de asemenea, angajatilor nostri posibilitatea de a lucra alternativ in tara si la proiecte din strainatate.

Va asteptam cu drag, sa va alaturati echipei noastre!


Mangalia News, 20.12.2019. (Alewijnse).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply