Lucian Ciuchiță: O seară incredibilă, la Cluj…

0
857

Știam că va fi un eveniment deosebit, dar a depășit cu mult așteptările… La subsolul Teatrului Național Cluj se află restaurantul Casa Vega, locul unde, marți seara, s-au întâlnit personalități din lumea artistică, politică și sportivă. Evenimentul cultural a reunit un vernisaj al expoziție de icoane, creații ale pictoriței Maria Mera și lansarea romanului „Ce caută povestea mea in filmul lor?” de Lucian Ciuchiță.

Deoarece suntem în preajma Sărbătorilor de iarnă, organizatorii au pregătit un adevărat spectacol, cu momente artistice din care nu au lipsit colinde și piese muzicale, reușind să creeze o atmosferă de sărbatoare și efluvii calde de spiritualitate.

Au participat scriitorii: Pavel Azap, Eugen Cojocaru, Delia Cenan, Ioan Ciorca, Rodica Scutaru Milas, Daniela Marcu, editoarea Nadia Farcas (ii mulțumesc și pe aceasta cale pentru publicarea romanului), doamna Mariana Enache, promotor cultural, Melissa Thomas, agent literar, epigramisti, pictori.

O mare surpriza a fost prezența la acest eveniment a fostului primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar și a Maestrului Emerit al Sportului, Alin Romulus Păcurar, care este și Presedinte al Tribunalului de Arbitraj Instituționalizat Mures…, un numeros public.

Am fost foarte bucuros că mi s-au vândut toate cărtile. Cum fiecare imagine inseamnă o mulțime de cuvinte, mă opresc aici și dau „cuvântul” in continuare unor poze minunate…

Felicitări, organizatorilor!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lucian Ciuchiță, Cluj, 17.12.2019.


Mangalia News, 19.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply