COLINDE LA PORTILE DOMNULUI / INTREBARI LA PORTILE INIMII, CU MIOARA GRAM [AUDIO]

0
1089

COLINDE LA PORTILE DOMNULUI / INTREBARI LA PORTILE INIMII, CU MIOARA GRAM.

”Nimeni nu va ști niciodată câtă lumină are înlăuntrul său, până nu va încerca să strălucească pentru alții. Numai în servirea semenilor noștri, ne descoperim cu adevărat pe noi înșine.

Vă iubesc și prețuiesc pe toți, dragii mei colaboratori, ascultători și prieteni ai postului de Radio ProDiaspora! Aveți aici stream-ul acestei ultime ediții din anul 2019, unde puteți asculta întreaga emisiune din data de Luni, 16 decembrie”:

MN: Admirabilei și dragii noastre prietene și concitadine Mioara Gram, redacția cotidianului online Mangalia News i-a dedicat mai multe pagini cu articole, ce pot fi vizualizate AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Puteți asculta Radio ProDiaspora LIVE, 24 de ore din 24 și de pe prima pagină a portalului Mangalia News, cu un singur click!

Mangalia News este partener media al Radio ProDiaspora, care emite din Germania. Este, de asemenea, partener media și al postului de televiziune ARCA TV, care emite din Houston, Texas, USA, încă de la lansarea acestui proiect dedicat românilor de pretutindeni, alături de TVR Internațional.

UPDATE: Mioara Gram – Traian MN Multumesc si eu, stimate d-le Traian Lupu, pentru onoarea pe care mi-ati facut-o! Sunteti, mereu, omul cu surprize. Marturisesc ca este o bucurie aparte pentru mine sa putem colabora pe calea undelor și in mass media si aduce un pic de caldura si frumusete in sufletele semenilor nostri. Toata pretuirea mea! Sarbatori pline de Lumina si un An Nou si Fericit!


Mangalia News, 19.12.2019. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply