RADIO ProDiaspora ÎN DIRECT, pe portalul Mangalia News!

0
1578

RADIO ProDiaspora LIVE, pe portalul Mangalia News! Radio ProDiaspora emite din Germania, 24 de ore din 24, pentru românii de pretutindeni! 

Primul loc unde găsiți Radio ProDiaspora pe portalul Mangalia News este sus, în dreapta, la deschiderea oricărui articol. Acum, când citiți aceste rânduri, e suficient să dați un click pe poza cu Radio ProDiaspora din dreapta articolului și… ascultați LIVE!

Radio ProDiaspora mai poate fi ascultat NON-STOP, printr-un click pe prima pagină, în dreapta, deasupra rubricii VIZITATORI ONLINE (încadrat cu roșu pe foto):

Articolele dedicate postului de Radio Pro Diaspora, sunt scrise pe mai multe pagini ale cotidianului online Mangalia News și le puteți viziona AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumiri și Felicitări, doamnei Ecaterina Cîmpean (Cathy), directorul general al postului de radio ProDiaspora, inițiatoarea acestei minunate ”aventuri audio” care, iată a depășit 10 ani de funcționare non-stop. Mulțumiri lui Robert, ”Herr Doktor Radio” :), care este ”la butoane” tot de atâta vreme, precum și întregii echipe de realizatori, colaboratori vechi și noi, care asigură emisiunile acestui post de radio de VIS.

UPDATE:

Mioara Gram: Multumim mult ziarului online Mangalia News si redactorului-sef, Traian Lupu! Toata pretuirea noastra!! ❤️🌍

Traian MN – Cu mare drag, Mioara Gram, ”catalizatorul” nostru iubit! 🥰 Acesta este un dar de Sărbători, pentru toți prietenii portalului Mangalia News și ai unicului Radio de Vis – Radio ProDiaspora! 🙂

Mioara Gram: Traian MN, Sunteti un Univers de frumusete si generozitate! Aprecieri profunde!

Traian MN: Vă oferim, dragii noștri, o dedicație muzicală, în avanpremiera marilor Sărbători de Iarnă: ”AZI ÎI MIERCURI, MÂINE-I JOI…”, cu Grupul psaltic TRONOS [VIDEO] https://bit.ly/36rVyAM – Sărbători Fericite!

Mioara Gram: Se leaga frumos versurile acestei colinde cu inceputul textului din genericul editiei: “Colinde la Portile Domnului, Intrebari la Portile Inimii”. Mai ramane sa deslusim misterul Psalmului 24! Multumim mult pentru aceasta frumoasa colinda!! Una dintre colindele acestui grup psaltic Tronos este inclusa deja in playlist-ul editiei radiofonice de luni, 16 decembrie. Sunt de admirat pentru tot buchetul de colinde din repertoriul lor.

UPDATE 2:

Ecaterina Cîmpean: Azi,12.12.2019, e sărbătoare pentru noi, cei din echipa Radio ProDiaspora. I-o datorăm Asociației ART Respect (Elena Moisa), cărora le mulțumim pentru Premiul de Excelență. Le mulțumim celor care ne ascultă zilnic și îi felicit pe colegii mei, datorită cărora Radio ProDiaspora funcționează de peste 10 ani. Așadar, nu am decât motive să mulțumesc celor care au pus o “cărămidă” la temelia acestui post de radio și le sunt recunoscătoare, chiar dacă mulți nu mai sunt în echipă. Îmi doresc în continuare să scriu, împreună cu actualii mei colegi, paginile radioului cu bucurii, sănătate, curaj, omenie, grijă pentru sufletul nostru și pentru cei care ne ascultă, astfel încât, atunci când le vom citi, să fim mulțumiți de ceea ce am reușit să realizăm. Să nu credeţi că suntem doar nişte visători, însă fără vise nu am ajunge nicăieri. Mulțumesc familiei mele pentru sprijin!

Mioara Gram: Foarte frumos si emotionant ceea ce ai scris, draga Cathy!! Noi, cei de pe urma, am venit la construirea “etajelor”, caci “temelia” se datoreaza muncii tale si a lui Robert, impreuna cu cei dantai colegi, toti motivati, increzatori si cu o servire plina de iubire! Marele merit este al vostru!! Daca fundatia nu ar fi fost solida si dreapta nu s-ar fi putut construi pe ea nici macar in etaj…

Mii de multumiri, Elenei Moisa si Asociatiei ART, pentru aprecierea frumusetii arhitecturale a acestui post de radio. Toata pretuirea!!

Tot inainte, dragi colegi, pe scara excelenței in viata!! 🌺❤️🌍

MN: Audiții plăcute, cu Radio ProDiaspora! Toate cele bune, dragi prieteni!


Mangalia News, 13.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply