Activități sociale generoase, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia

0
1695

Activități sociale generoase, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia.

În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.), cu prilejul campaniei sociale “Săptămâna legumelor și a fructelor” (25 – 29.11.2019), au fost colectate la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”, 135 de kg de legume, 87 de kg de fructe, 96 kg produse alimentare.

Beneficiarii campaniei au fost: 12 elevi de la Școala Gimnazială Specială Sanatorială Mangalia, structură a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” din Constanța, 10 elevi din școală proveniți din familii aflate în dificultate.

S-au implicat 14 cadre didactice și 200 de elevi din școală, voluntari S.N.A.C.

2. Ziua Sfântului Nicolae (06.12.2019) a fost prilej de bucurie pentru elevii Liceului Tehnologic “Ion Bănescu” Mangalia, care au avut posibilitatea să servească, în pauzele programului școlar, dulciuri variate și gustoase preparate de părinți, cadre didactice, elevi voluntari S.N.A.C., la prețuri accesibile. Banii strânși din vânzarea prăjiturilor vor fi folosiți pentru susținerea financiară a celorlalte activități de voluntariat care se vor derula pe parcursul anului școlar, având ca beneficiari elevii cu cerințe educaționale speciale de la Școala Gimnazială Sanatorială Specială Mangalia, structură a C.Ș.E.I. “Albatros” Constanța.

La organizarea și buna desfășurare a Târgului de prăjituri a contribuit Asociația Părinților “G.S.I. Bănescu” Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 12.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply