Băiețelul de 8 ani din Pecineaga, care a dispărut sâmbătă după-amiază de acasă, a fost căutat fără succes toată noaptea [VIDEO]

0
1796

Băiețelul de 8 ani din Pecineaga, care a dispărut sâmbătă după-amiază de acasă, a fost căutat fără succes toată noaptea, iar operațiunea este în plină desfășurare.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați ieri, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

Activitățile de căutare au început ieri seară, de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. La căutări participă și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.

„Căutările nu au fost stopate. Este căutat continuu de când a fost apelul 112. Este căutat de aproximativ 100 de persoane. La căutare participă și voluntari din cadrul administrației locale, dar și câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. A venit în sprijin un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI pentru survolarea zonei. Se caută pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi”, a precizat duminică dimineață, Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. La căutări au fost solicitați să participe și cei de la Asociația Salvatorilor Voluntari 4×4 – Rescue4x4.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Acum ne mobilizăm și urmează sa ne adunam acolo în jur de ora 12”, a spus unul din reprezentanții asociației.

Copilul nu a mai dispărut de acasă până acum. Este căutat la rude, la colegi, peste tot.

Completare, 3 noiembrie: E căutat de 100 de persoane. A intervenit și un elicopter.

Imagini din timpul căutărilor cu elicopterul (sursă: IPJ Constanța).

UPDATE: Bițică Iulian-Alexandru, în vârstă de 8 ani, a dispărut în data de 02.11.2019, ora 15.00 de la domiciliul său, din Com. Pecineaga, Jud. Constanța. Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Vă rog să distribuiți și orice informație aveți cu privire la minor să o comunicați la nr. de urgență 112, la Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241611364, la Dispeceratul Poliției Mun. Mangalia, tel. nr. 0241502425, sau direct în mesagerie pe această pagină. În aceste momente este căutat de către polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și câini de urmă. Vă rog să distribuiți! Mulțumim!


Mangalia News, 03.11.2019. (sursa: CT100.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply