Școala 3 din Mangalia are nevoie de sprijin, la secțiunea Votul Publicului – MEET AND CODE

1
1914

Rugăminte sprijin secțiunea Votul Publicului.

Asociatia de părinți “Albatros”, in parteneriat cu Școala Gimnaziala Nr. 3 Mangalia, a câștigat o finanțare in valoare de 300 Euro pentru evenimentul de informatică “Keep the line”,  din  cadrul ediției a treia a inițiativei Meet and Code, coordonată în România de Asociația Techsoup.

Ne dorim sa putem câștiga la secțiunea pentru votul publicului, alături de proiecte din țări precum Germania, Ucraina, Polonia și Rusia.

Ne dorim sensibilizarea opiniei publice și mobilizare așa cum celelalte proiecte au reușit, analizând după numărul voturilor.

Votarea evenimentului se poate face până în data de  5 octombrie 2019 (au devansat, data inițială a fost 20 oct.) și, pentru a fi luați în calcul, este necesara introducerea și confirmarea unei adrese de email.

“Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră, al tuturor. Va rugam mult sa intrați pe link-ul de mai jos și să votați proiectul de informatică al Asociației de părinți Albatros, in colaborare cu Școala Gimnaziala Nr 3 Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Evenimentul este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code susținută la nivel european de compania de software SAP. În România, inițiativa este coordonată de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente de tehnologie și programare desfășurate în timpul Europe Code Week. #meetandcode #codeEU #SAP4Good

Ne-ar bucura nespus să câștigăm și votul publicului, cu sprijinul dumneavoastră. Este singurul proiect care a obținut deja finanțare din intreg judetul Constanta și momentan se află pe locul 6, după proiecte din țări precum Germania, Polonia, Ucraina și Rusia, care s-au mobilizat exemplar, după numărul voturilor.

Haideți să demonstrăm împreună că și noi, românii, putem obține fonduri nerambursabile pentru dotarea laboratoarelor noastre de informatică.

Vă rugăm ca, după ce votați, să validați votul dumneavoastră, intrând pe link-ul următor: https://meet-and-code.org/ro/ro/event-show/3552

(Veți primi un e-mail cu următorul conținut: Pentru a valida votul pentru evenimentul “KEEP THE LINE”, te rugăm să dai click pe următorul link:… Dați click, după ce primiți mailul, pentru că numai așa se validează votul).

Va mulțumim din suflet pentru ajutorul dumneavoastră și pentru timpul acordat! Împreună, putem face diferența!

Cu prețuire,
Cristina Humă,
Președinte Asociația de părinți “Albatros”.

Va mulțumesc mult pentru ajutorul acordat de fiecare dată”.


KEEP THE LINE
Asociatia de Parinti Albatros, Mangalia

Descriere

Prin evenimentul “KEEP THE LINE”, ne propunem să îi familiarizăm pe elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 Mangalia cu activitatea de programare, în același timp să le arătăm acestora că învățarea poate fi ușoară și amuzantă .
Activitățile evenimentului:
– Discuții referitoare la procesul de codare urmate de exerciții aplicative
– Lansarea și prezentarea programului OpenRoberta;
– Programarea deplasării robotului pe traseu în OpenRoberta;
– Configurarea robotului;
– Salvarea schiței realizată în OpenRoberta și încărcarea ei în Arduino IDE;
– Parcurgerea traseului;
– Premierea participanților.
Participanții la eveniment vor fi elevi ce și-au însușit noțiunile de bază în programare. Pentru realizarea aplicațiilor, se vor organiza echipe de 2-3 elevi.
Participanții au vârste cuprinse între 12 și 16 ani, iar peste 60% provin din mediul rural. Mai mult de 40% sunt fete care vor fi încurajate să se implice în activități STEM.


Partener: Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia, care va asigura desfășurarea activității în laboratorul de informatică. (https://meet-and-code.org/ro/ro/event-show/3552).


Mangalia News, Miercuri, 18 septembrie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply