Casa Verde Fotovoltaice. Administrația Fondului pentru Mediu, ANUNȚ pentru instalatorii validați

0
1051

Casa Verde Fotovoltaice. ANUNȚ PROGRAMARE.

În perioada 2 – 6 septembrie 2019, instalatorii validați în cadrul Programului Național Casa Verde Fotovoltaice sunt așteptați să se prezinte la sediul Administrației Fondului pentru Mediu (Splaiul Independenței, Nr. 294, Sector 6, București), pentru a semna contractele de participare în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională (Programul Național Casa Verde Fotovoltaice).

În vederea semnării contractelor, reprezentantul legal al instalatorului validat se va prezenta la sediul AFM, cu actul de identitate valabil și cu dovada deschiderii contului la Trezorerie.

De asemenea, contractul poate fi semnat și de către împuternicitul reprezentantului legal al instalatorului validat, caz în care se va prezenta actul de identitate și împuternicirea notarială.

ziua 1 – 02 septembrie 2019,
ziua 2 – 03 septembrie 2019,
ziua 3 – 04 septembrie 2019,
ziua 4 – 05 septembrie 2019,
ziua 5 – 06 septembrie 2019.
 
Anexa 2 – Contract de participare în vederea decontării.

Lista instalatorilor validaţi în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 26.08.2019. (publicată în 26.08.2019).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Instrucțiuni de accesare a Programului “Sisteme fotovoltaice” de către persoanele fizice.

Instrucțiuni de accesare a Programului “Sisteme fotovoltaice” de către instalatori.

Detalii, pe https://www.afm.ro/


Mangalia News, 31.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply