Pentru copii: ”Dumbrava basmelor muzicale” și ”Aventuri cu domnul Goe”, în weekend, la Grădina de vară din Saturn și la Casa de Cultură din Mangalia

0
966

La acest sfârșit de săptămână, Ateneul din Iași invită pe toți copiii, cu mare drag, în lumea ”Aventurilor cu domnul Goe” și în ”Dumbrava basmelor muzicale”.

Spectacolul ”Aventuri cu domnul Goe” va avea loc vineri, 16 august, ora 20:30, la Grădina de vară Saturn, iar prețul biletului este de 15 LEI. Durata spectacolului este de 50 de minute, iar categoria de vârstă recomandată este de 7-15 ani. Mereu actual, Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Fragmente din spectacolul Aventuri cu DL. GOE pot fi urmărite pe adresa de internet: https://www.youtube.com/watch?v=qhkGDFgWiQg;

Spectacolul ”Dumbrava basmelor muzicale” va avea loc sâmbătă, 17 august, ora 10:30, la Casa de Cultură din Mangalia, iar prețul biletului este de 15 LEI. Durata reprezentației este de 60 de minute, iar categoria de vârstă recomandată este de peste 5 ani. Acest spectacol reprezintă o oportunitate unică, pentru copii, de a se bucura de un excepțional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei. Este un colaj dedicat copiilor ce conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, „Fata moșului și fata babei” și „Peter Pan” care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante, în cel mai plăcut mod posibil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru informații privind biletele și pentru rezervări, ne puteti contacta la numărul de telefon: 0730.202.203.

Vă așteptăm cu drag! (R.G).


Mangalia News, 16.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply