INCENDIU AUTOTURISM IN MANGALIA. O mașină s-a făcut SCRUM, iar cea de alături a fost afectată!

0
3215

Incendiu autoturism în Mangalia. Un autoturism a luat foc în municipiul Mangalia, în acestă dimineaţă, în jurul orei 03.00.

Apelantul a anunţat la telefonul de urgenţă 112 că pompierii militari trebuie să intervină pentru a stinge focul care a cuprins maşina, pe strada Sirenei.

La locul indicat telefonic a fost trimis un echipaj cu o autospecială de stins cu apă şi spumă precum şi o ambulanţă SMURD, pentru a acorda ajutor medical în caz de nevoie, ambele de la Detaşamentul Mangalia.

Totodată la incendiu s-a deplasat şi un echipaj al poliţiei, pentru a cerceta, cu pompierii, dacă a fost vorba despre un accident, un scurt circuit la instalaţia electrică sau focul a fost pus intenţionat. (sursa foto: Arhivă). – ziuaconstanta.ro.


Ce spun oamenii legii:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Am fost sesizați în jurul orei 03.00 despre incendiu. Polițiștii din Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Nu au fost înregistrate victime. Nu sunt suspiciuni.”

Update1: Militarii din cadrul ISU Dobrogea, de la Secția Mangalia au intervenit cu o autospecială de stingere și un SMURD B. A ars mașina in proportie de 90 %, cauza probabila – scurtcircuit electric. A fost afectat si un al doilea autoturism (au ars grila, bara de protecție și farurile). (sursa: replicaonline.ro).

UPDATE2 – Foto IVG – După cum se vede, autoturismul a ars complet:


Mangalia News, Luni, 5 august 2019. (ziuaconstanta.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply