FLASHMOB, de ZIUA IMNULUI NAȚIONAL, la Mangalia

0
1699

FLASHMOB, de “ZIUA IMNULUI NAȚIONAL”, la Mangalia

În acest an, în ziua de 29 iulie, România sărbătorește 171 de ani de la prima intonare a imnului ”Deșteaptă-te, române!”, într-un spațiu public. Cu acest prilej, Biblioteca Municipală Mangalia organizează, luni, 29 iulie, în centrul orașului, o acțiune ad-hoc de intonare a imnului țării noastre. Flashmob-ul va începe la orele 18:00, iar la eveniment vor participa mai mulți invitați surpriză.

Ziua Imnului Naţional al României a fost instituită prin Legea nr. 99 din anul 1998. La originea imnului naţional al României se află poemul patriotic ”Un răsunet”, scris de Andrei Mureşanu şi publicat pentru prima dată în numărul 25 din 21 iunie 1848 al suplimentului ”Foaie pentru minte, inimă şi literatură”, pe o melodie culeasă de Anton Pann.

Vă așteptăm cu mare drag pe toți, cu mic, cu mare, să vă alăturați acestei acțiuni inițiată de Direcția Cultură și Sport Mangalia, luni, 29 iulie, orele 18:00, pe platoul din fața Casei de Cultură din Mangalia!


Tinca Răcaru: ”Dacă simțiți românește și doriți să fim împreună, de Ziua Imnului Național, vă aștept, îmbrăcate în straie populare, alături de IA DE LA MALUL MĂRII, să mergem în grup în piață. Adunarea va fi la ora 17:40, luni, 29 iulie, pe faleză, în fața Hotelului Solymar. Imnul va fi intonat la ora 18.00 fix. Vă așteptăm cu drag”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Luni, 29.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply