Val de șoferi băuți la volan, în weekendul trecut! Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

0
1022

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 12.25, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 392, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 15.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe strada Depozitelor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 01.05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv (cannabis).

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe Dn 2A, fără a poseda permis de conducere valabil.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat o tânără în vârstă de 23 de ani, din localitatea Oltenița, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.44, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Medgidia, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.49, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 05.00, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Ovidiu și un polițist local a depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Ovidiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 228 A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.


Mangalia News, 23.07.2019. (IPJ Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply