Al doilea accident rutier pe ziua de azi, în zona benzinăriei de la Neptun! Trei autoturisme implicate!

0
5039
carturesti.ro%20

EDIȚIA DE SUD: Un al doilea accident rutier inregistrat astazi, in zona statiei PECO de la Neptun a avut loc in urma cu cateva minute. Potrivit politistilor, sunt implicate in accident trei autoturisme. Se pare ca ar fi 4 victime, una ranita grav si alte 3 ranite usor. Vom reveni cu informatii. (editiadesud.ro).

UPDATE: Alte fotografii de la locul accidentului, primite de la cititorii MN:

OFICIAL, de la oamenii legii: cum s-a petrecut accidentul de pe DN 39, zona Neptun (replicaonline.ro)

Vineri, 12 iulie, în jurul orei 18.50, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometrul 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă, cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus, pe a doua bandă.

După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, precum și vătămarea de ușoară a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism.


Mangalia News, 12.07.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply