Marian Nazat lansează la Constanța “Basmul Fotbalului – născocit împreună cu Marius Mitran”

0
1266

Avocatul și autorul Marian Nazat vă invită, sâmbătă, 13 aprilie 2019, la evenimentul de lansare a cărţii “Basmul Fotbalului – născocit împreună cu Marius Mitran”, în două volume ample apărute sub egida editurii RAO. Lansarea este programată să aibă loc la ora 11.00, sala Ovidiu, Hotel Ramada Constanţa (Mamaia, zona Bowling, în spatele Satului de Vacanţă, lângă lacul/parcul Tăbăcărie) În cadrul evenimentului de lansare, pe lângă autorul Marian Nazat, vor lua cuvântul – preşedintele clubului FC Viitorul, Pavel Peniu şi jurnalistul Cristian Hagi.

Cele două volume ce se vor lansa la Constanţa, după un turneu de lansare ce a traversat mai multe oraşe din ţară, sunt dedicate fotbalului, pasiunea de o viață a avocatului Marian Nazat, o pasiune pe care a avut-o încă din copilărie. Cartea face o trecere în revistă a istoriei “sportului rege” de la înfiinţare şi până în prezent, prin descrierea unor momente de referinţă din fotbalul naţional şi internaţional.

“<Basmul fotbalului> nu-i altceva decât omagiul adus unui sport, unor momente şi unor idoli fascinanţi. Îmi face o deosebită plăcere să aduc în faţa iubitorilor fotbalului din Constanţa, oraş care a dat cel mai cunoscut şi iubit fotbalist român, prilejul de a afla lucruri noi şi detalii interesante, despre cel mai îndrăgit sport de pe planetă”, declară autorul cărţii, Marian Nazat.

Marian Nazat este un reputat avocat în cadrul baroului București și autor al unor analize publicate începând din 1998, în ziare precum Național, Azi, Cotidianul, Ziarul Financiar și Jurnalul Național. S-a remarcat drept autor de succes, cu volume precum: “În așteptarea morții”, împreună cu Paul Floricel Mocanu,” Starea de anormalitate 1 și 2”, “România de-a-ndoaselea”, “România oranj”, “România târâș”, “Pe tălpile României”, “Ţara de cobai”, “Jurnalul banalității” şi interviurile adunate sub titlul volumului “Lumea de azi” (toate apărute la Editura RAO).

Vă aşteptăm!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 10.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply