Târgul Internaţional al Universităţilor – Oportunități de carieră și de efectuare a studiilor universitare în ţară şi străinătate, pentru elevii Colegiului Economic Mangalia [galerie FOTO]

0
1112

Luni, 1 aprilie 2019, la Cambridge School of Constanţa a avut loc a X-a ediţie a Târgului Internaţional de Universităţi (International University Fair). Activitatea a avut ca obiectiv colaborarea pentru implementarea unei strategii comune în vederea conștientizării oportunităților de carieră și de efectuare a studiilor universitare în ţară şi străinătate. Elevii claselor terminale, interesaţi să urmeze studii universitare în ţară şi străinătate, au fost invitați să participe la această activitate.

Acest eveniment interesant, unic în Constanţa, le-a oferit și elevilor de la Colegiul Economic Mangalia ocazia de a se întâlni cu reprezentanţii unor universităţi şi colegii de prestigiu din Europa dar şi din ţară. În cadrul acestui eveniment, elevii au fost informați despre condițiile de admitere, procesul de înscriere, posibilităţile de finanțre și bursele disponibile, taxele de școlarizare dar şi costurile de trai din diverse ţări europene.

Elevii au manifestat un real interes față de tema întâlnirii, au primit broşuri ale instituţiilor prezente și au solicitat informații referitoare la cursurile existente, structura anului universitar, recunoașterea diplomelor dar şi despre posibilitatea de a  obține un job pe durata studiilor.


Mangalia News, 02.04.2019. A transmis prof. Gabriela Chiriac.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply