România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță! [VIDEO]

0
1275

România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță! Ministerul Turismului a lansat primul clip de promovare a Romaniei, după șapte ani de la ultima campanie de publicitate. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din țara noastră.

Povestea României şi a românilor adevăraţi merită redescoperită de noi toţi şi nu doar de turiştii străini care sunt invitaţi, atât de inspirat, să exploreze oameni şi locuri, monumente şi legende dintr-un alt timp şi frumuseţile noastre din fiecare anotimp…

Şi, poate, noul clip publicitar dedicat României şi lansat zilele acestea va fi un prilej – pentru unii dintre noi – de a ne duce o clipă cu gândul la ceea ce spunea cândva Octavian Paler: “Fiecare om are o patrie. Restul sunt doar ţări”.

“Sunt numeroase destinatii turistice prezentate in clip. Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turistii in Romania. Avem, de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice in lume, peisaje de vis si chiar cadre care ilustreaza perfect felul de a fi jovial al romanului, pus pe distractie. Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus inca de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar inceputul unei campanii de promovare integrate, care va pune Romania in prim-planul atentiei tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.


Mangalia News, 19.03.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply