APEL! Putem să fim alături de familia Ralucăi Alexoiu și să-i sprijinim, să-i ajutăm să meargă mai departe! FOTO

0
1972

APEL! Putem să fim alături de familia Ralucăi Alexoiu și să-i sprijinim, să-i ajutăm să meargă mai departe!

Liliana Ivan: Apa si focul sunt forțe ale naturii pe care, noua oamenilor, ne place să credem că le stăpânim… Dar ele isi cer tributul cateodata si ne aduc aminte ca, de fapt, suntem neputincioși in fața lor, iar singura noastra avuție reală este sufletul nostru, cu sentimente, emotii, compasiune, bucurii si tristeți. La fel de bogati sufleteste, ne diferentiem prin modul in care alegem sa traim si sa ne numim oameni. 

Eu am ales să ajut familia Alexoiu, într-un moment de cumpănă al vietii lor, si alaturi de mine, multi dintre dumneavoastra ati facut la fel. Ei va multumesc si va transmit ca merg mai departe, deși drumul lor este mult mai greu acum, decat al nostru. Va mai trece mult timp până când viata lor va lua un curs normal.

Deocamdată se luptă cu niște ruine și aruncă la gunoi mare parte a casei lor, transformată în scrum. Aleargă sa-si refacă actele. Să-și refacă viața… Și plâng…

Durerea provocata de pierderea omului drag, noi n-o putem remedia, dar putem sa le fim alaturi si sa-i sprijinim, sa-i ajutăm sa meargă mai departe. Viata merge inainte, si va veni si vremea bucuriilor.

Si, în speranta că vor mai apărea încă oameni dornici să-i ajute, dati-mi voie să mai afișez odată contul Ralucăi Alexoiu:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

RO95 RNCB 0117 1182 0188 0001, în RON, deschis la BCR Mangalia.


Mangalia News, 09.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply