Catalin Anastase: ‘Aceastā femeie minunatā este primul om politic și exemplu de Prim Ministru al secolului urmātor’

0
943

Catalin Anastase: ”Aceastā postare nu este una politicā, ci una de bun simț. Sper din toatā inima sā înțelegeți ce spune și ce scrie aici, iar dacā nu, rugați pe cineva sā vā traducā, dragi prieteni.

Jacinda Ardern, aceastā femeie minunatā, este primul om politic si exemplu de Prim Ministru al secolului urmātor, care este atât de adevāratā, autenticā, aproape de sufletele oamenilor, încât îmi dā speranta cā unii șefi de state din jurul lumii, poate vor învāta ceva de la ea, inclusiv noi, Românii, si mai ales politicienii nostri, care nu aplicā, poate, nimic din ceea ce face si ce zice aceastā doamnā.

Cā unii din politicienii nostri sunt bine intentionati sau nu, constienti prin ce trece România sau nu, asta nu conteazā, pentru cā ce ajunge la cetātean este ceea ce face în mod real acel politician și anume echilibrul între creșterea economicā și bunātatea, empatia între semeni și sānātatea nației.

Asta e calea, este o cale holisticā, desi nu vorbeste de nici o divinitate, dar uitati-vā la atitudinea ei caldā, tranșantā, transparentā. Ce bine ar fi ca Noua Zeelandā sā ia președintia Consiliului Europei, dacā s-ar putea, nu-i așa?”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

New Zealand wants its politics to focus on empathy, kindness and well-being. Because happiness matters.


Mangalia News, 27.01.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply